Autor: 021.rs

Novi Sad
02.09.2024.
06:28
Šef stručnog štaba Vojvodine u derbiju sa Partizanom Nemanja Krtolica zadovoljan je izdanjem svoje ekipe u remiju u Humskoj.
  • Zbiljiću

    02.09.2024 14:34
    Lalatovic
    Daj Zbiljo budi malo ozbiljan.Dovedi Lalatovića i završi tu priču,Lalat je najbolji trener za Vošu i to je pokazao i dokazao.Stara garda,sever,zapad i firma su većinom za Lalu....Videćete, a ove neznalice sve iz kluba, to pod hitno, dok ne bude kasno....Zbiljiću mnogo kikseva imaš,sa Lalom sve rešavaš....
  • Voša 2

    02.09.2024 12:49
    Trener
    Bez iskusnog trenera nema ništa? Ako dođe Blagojević za trenera kuku-lele po vošu!
    Treba odrediti "kesu" i dovesti ozbiljnog trenera!
  • Odakle početi

    02.09.2024 11:56
    A da bude "kratko" i jasno
    Ima 5-6 igrača koji igraju mozgom, trude se i znaju da igraju: najbolji je Seri (genijalan, brz, prodoran, dobar dribler, još samo da nanišani gol i da ima s'kim da igra), tu su zatim:golman Rosić (dobar, ali zna da kiksne), Petrović (ozbiljan, pouzdan, uvek u toku i na pravom mestu, vredan, radan, daje sve od sebe, bez obzira što je bivši Zvezdin-da je takvih više gde bi nam bio kraj). Od onih koji se trude, imaju veliku želju, daju sebe su: Korać, Crnomarković, i Buteanu. Ostali mogu na pozajmicu ili ih prodati (ili da se vidno poprave ako ima prostora i znanja). VD trenera za sada ne menjati, dok se ne dogovore sa nekim autoritativnijim, ili Krtolicu ostaviti do decembra. Zbiljić i kompani mi uopšte nisu jasni, i ne treba da budu predmet ikakvog komentara (rezultati i podmladak sve govore). Igra protiv Partizana povezana, tehnički ok, vezni red dobar, odbrana slabiji deo tima, a kvalitetnog napada skoro da nema. Taktički slaba, neprodorna, neubedljiva i neefikasna igra. Uz veru da će Voša biti konstantna, i u vrhu tabele...
  • Milan Igić

    02.09.2024 11:00
    Милан НС
    Један је ПОПОВИЋ МИЛОШ!!! ⚽
  • Krni

    02.09.2024 08:05
    Onaj Radulovic nije no za drugu ligu
  • Stevica

    02.09.2024 07:39
    Nije sija nego vrat
    Krtolica pametuje ko I bandovic igrali smo dobro a vosa rasipa bodove,da se nepobedi ovakav partizan sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna